Jordi Radev

Des de molt jove sempre he estat un entusiasta i un enamorat de la tecnologia. És potser per això, que sóc enginyer informàtic especialitzat en intel·ligència artificial.  A la indústria he treballat com a analista de sistemes a una empresa de consolturia, com a empresari en una start-up, com a professor a la universitat… però el més exitant per mi sempre ha estat ensenyar.

Com a enginyer informàtic, tinc coneixements de programmació en C++, Python, Java, C#… i també tinc coneixements de SQL Server, MySQL, Oracle SQL i de disseny web: HTML, CSS, javascript, jquery.

Un altre tema important en la meva vida han estat sempre els videojocs. Puc dir que m’han agradat des de petit. Vaig començar jugant-hi però quan vaig començar a tenir coneixements informàtics vaig començar a endinsar-me en comprendre’n les diferents parts que el formen. Em vaig adonar de la importancia de la col·laboració entre els components d’un projecte informàtic però que en el camp de joc, el desenvolupament és crucial.

L’any 2014 vaig ser mentor i jurat a la meva primera Video Game Jam i va ser una gran experiencia per mi. Espero poder participar a moltes més Video Game Jams al futur!

 

Estem començant la propera revolució del videojoc?


Related Sessions

View full schedule